Menu
Koшница

🎁 Вземете -30 лв подарък  с код "welcome" като нов клиент за поръчки на 100лв! 🎁

Диструбуция

Възможности за Дистрибуция

Имате физически магазин или сервиз и търсите начин да разширите своите бизнес възможности? Присъединете се към нашата мисия за разпространение на висококачествени LED крушки, които заменят оригиналните халогенни крушки или ксенон като подобряват плътността на светлината и запазват правилна форма на фокуса. Предлагаме широк набор от продукти и аксесоари - над 60 модела лед крушки, преходници за лед крушки, дневни светлини, капачки за фарове и др.

Защо да се Партньорствате с Нас?

 • Изключителни Продукти: Нашите LED крушки за автомобили са тествани в продължение на години и предлагаме единствени модели, които са се доказали с времето, което ги прави търсени решения на пазара.

 • Подобрена Видимост: Нашите крушки значително подобряват видимостта на пътя, предлагайки по-ярка и по-дълготрайна светлина без да заслепяват насрещния трафик.

 • Разнообразие от Модели: Предлагаме над 60 модела, предназначени за конкретни марки автомобили, които удовлетворяват различни нужди на клиентите в зависимост от колата и спецификите на фара.

 • Подкрепа и Обучение: Предоставяме изчерпателно обучение и непрекъсната подкрепа, за да ви подпомагаме в успешното разпространение на продуктите.

Какво Търсим при Партньорите си

 • Страст: Ценим партньори, които споделят нашата страст към автомобилите и технологичните иновации.

 • Ангажираност: Преданост към клиентското удовлетворение и дългосрочния растеж е ключов фактор.

 • Пазарно Познание: Разбирането на автомобилния пазар и клиентските нужди е от съществено значение.

Как да Започнем

 1. Свържете се с нас: Свържете се с нашия екип, за да изразите интереса си към партньорство за разпространение.

 2. Консултация: Ще проведем консултация, за да обсъдим вашите цели, нужди и наличните възможности за дистрибуция.

 3. Партньорска Сделка: След като намерим правилния начин за сътрудничество, ще утвърдим партньорската сделка.

 4. Обучение и Подкрепа: Ще предоставим необходимото обучение и непрекъсната подкрепа, за да ви гарантираме успеха като дистрибутор.

Готови ли сте да направите следващата стъпка във вашия бизнес ? Свържете се с нас днес, за да обсъдим възможности за дистрибуция на нашите LED крушки за автомобили.

contact@ledsvetlini.com +359 883 59 98 98