Menu
Koшница

Блог RSS Feed

October 9 Как да изберете най-добрите лед крушки за кола?
admin 158 123233
Видове лед крушки за коли според охлаждането  За какво да внимаваме когато избираме лед крушки без вентилатор?Как да намерите добри лед крушки с вентилатор?Други фактори, влияещи на качеството на лед крушките.Лед крушки H7, H4, H11, H1 мнения и препо..
September 19 7 неща, които не трябва да правите когато слагате лед крушки на коли!
admin 1 23576
1. Не оставяйте никакви връзки оголени, когато окабелявате LED крушки или други лед компоненти на вашата кола.Това може да доведе късо съединение, окисление и в някои случаи щети на превозното средство.  Когато монтирате лед крушки на кола или резист..
October 6 Ръководство за надграждане от ксенон към Лед крушки
admin 4 13256
LED (Light Emitting Diode) и ксеноновите (High-Intensity Discharge) и халогенните крушките са трите вида крушки, които се използват при автомобилите. В тази статия ние ще обърнем внимание на първите два модела. Въпреки че и двата типа крушки са ефект..
January 7 Как да насочите и регулирате лед крушките, за да имат правилна форма на фокуса
admin 0 11443
Ако потърсите в google как да регулирате фаровете, резултатите от търсенето ще ви покажат как да регулирате позицията на фаровете. Като регулирането ще е  посредством винтове за подравняване на фаровете, но този метод е само за регулиране на положени..
June 4 Лед крушки H4 модел BLACK ревю и преглед
admin 0 10041
Това е нашата нова серия от лед крушки Black, лансирана през март 2019 г. Неговият корпус с единични светлини е с  2 бр CR CSP лед чипове, докато двойните светлини като H4 са с  4  бр CR CSP диода. Комплектът LED крушки H4 Black може да достигне 6000..
October 17 Лупи или рефлекторни фарове?
admin 0 7480
Лед крушки в рефлекторни фарове и фарове с лупи На пазара има  два основни вида автомобилни фарове:Рефлекторни фарове - Те се използват от началото на производството на автомобилите и с течение на времето са се развили в посока по-добра видимост и пъ..
February 27 Каква е разликата между Lumen и Lux?
admin 1 6362
Каква е разликата между Lumen и Lux при лед крушките?Лумените и луксовете са лесни за объркване, но те са много полезни мерни единици, когато става въпрос за осветление, независимо дали това са вашите фарове, вашият дом, градина или работно място. Т..
September 18 Лед крушки за фарове и тяхната продължителност на живот
admin 0 5850
Лед крушки за фарове и тяхната продължителност на животНай-голямото предимство на лед крушките за фарове, изтъквано и от производителите на LED технологии, е дългият им експлоатационен живот пред останалите светлинни източници. Това  и по-голямата им..
September 18 Как да изберем подходящ Canbus декодер за Лед крушки за фарове?
admin 2 5323
Как да изберем подходящ canbus декодер (залъгалки) за Лед крушки за фарове?На пазара има различни видове декодери за лед крушки: резисторен декодер, електронен декодер и EMC декодер.В долната таблица ще разгледаме техните недостатъци и слабости: Прод..
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)