Menu
Koшница

Лед крушки H7 без вентилатор Flex

Лед крушки H7 без вентилатор
Лед крушки H7 без вентилатор
Лед крушки H7 без вентилатор
Лед крушки H7 без вентилатор
Лед крушки H7 без вентилатор
Лед крушки H7 без вентилатор
-34 %
Лед крушки H7 без вентилатор
Лед крушки H7 без вентилатор
Лед крушки H7 без вентилатор
Лед крушки H7 без вентилатор
Лед крушки H7 без вентилатор
Лед крушки H7 без вентилатор


Компактни и малки Лед h7 крушки с гъвкави медни ленти.  Модел Flex използва оригинални лед чипове от Philips Lumileds  ZES в комбинация с високотехнологична електроника  гарантира висока яркост и невероятна надеждност. Моделът е  основно проектиран за инсталиране в рефлекторни фарове и  лупи за дълги светлини без ограничители. 

Предимства:

Най-късата база сред радиаторните лампи;

Ненадминато пътно осветление;

Не заслепяваат насрещния трафик

Регулируема основа;

Компактен външен драйвер;

Ефективено охлаждане с медни ленти.

  Моделът заменя LED крушки модел 6s. Първото нещо, което си  струва да се отбележи, е че разработчикът се справил чудесно с размерите. Размерът на основната е вече много по-малка, заедно с основата цялата лед крушка е не повече от 7 сантиметра. Външния драйвер също е по-малък. Също медните ленти са по-ефективно разположени.Благодарение на такива трансформации,  модел Flex лесно се инсталира в почти всяки фар.


Гъвкавия радиатор, изтъкан от медни нишки, може лесно да промени формата си и в същото време перфектно разсейва топлината. Специаления лаково диелектричната материя, покриващ ги, елиминира късо съединение и не е податлив на окисляване, за разлика от калайдисаните проводници, както беше преди.

Нивото на радиатора остана на същото високо ниво. Чиповете са разположени на медна дъска, по време на работа цялата топлина се прехвърля през нея директно към медните нишки на радиатора.

Особено зажелижимо е светлинният поток, цветово възпроизвеждане и фокусиране. В този модел, за разлика от китайските COB, се използват оригиналните диоди ZES от Philips Lumileds от последно поколение. За последните три години те се утвърдиха като компактни, надеждни, мощни и издръжливи чипове. Те осигуряват интензивен поток и отлично възпроизвеждане на цветовете. Без синкави примеси. Кристално чиста бяла светлина, не заслепяваща насрещния водач, което позволява да се разграничат всички обекти на пътното платно.


Разположението на диодите е отлично (те точно копират нажежаемата жичка на стандартната халогенна крушка). За по-точно позициониране на лед крушката в фара главата е регулираща. Инсталирайки модел Flex, насочвайки потока към стената, можете да коригирате формата на лъча, постигайки перфектен фокус.

Монтаж на лед крушки Flex:

 1. Извадете стандартната крушка и махнете захранващия кабел.
 2. Махнете основата от LED крушката, като я завъртите и дръпнете към вас. Инсталирайте основата в гнездото на фара и я фиксирайте като халогенна крушка и вкавайте лед крушката през отвора и заключете като завъртате. Позицията на диодите трябва да е хоризонтална
 3. Свържете захранващия конектор към лед крушката
 4. Разширете гъвкавите медни ленти на диодната лампа, така че да заемат максимално възможен обем. Това ще осигури добро охлаждане
 5. Регулирайте ъгъла чрез завъртане на крушката(ако е необходимо)

Обърнете внимание! Ако в колата за монтиране на лед крушки H7 се използва специален държач, а не скоба (телчета) за заключване, тогава за инсталиране е необходим специален адаптер за LED крушки. Можете да изберете адаптер от тук.

Внимание! Ако точка 4 не е изпълнена, гъвкавите ленти няма да могат ефективно и 100% разсейват топлината, в този случай ще възникне прегряване и повреда на лампата. Прегряването поради неправилна инсталация и работа не попада в гаранционите условия!

Лед крушки H7 без вентилатор Flex
79.00лв
120.00лв
Цена в Бонус точки: 1200
 • Наличност: В наличност
 • Бонус точки: 60
 • Модел: Flex
 • Тегло: 0.20kg
 • Размери: 10.00cm x 10.00cm x 10.00cm
 • : 2 бр в комплект

Опции

Гаранция
Срок 12 месеца
Технически параметри
Сертификати CE, RoHS, FCc, E4, IP65
Лумени 4000
Тип охлаждане С медени ленти
Мощност 25w ±10%
Волтаж DC9-32V
Драйвер Външен
Чип Philips Zes
Ъгъл на лъча 360 Градуса
Оперативна температура -40°C~+80°C
Цвят 6500K
Водоустойчивост IP65
Изработка Aвиационен алуминий

Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър
 • Качество на предлаганите от нас продукти.
 • Право на връщане на продукт в 14-дневен срок. Може да попълните формуляр от ТУК
 • Подаръци с всяка поръчка над 80лв
 • Доставка на следващ работен ден
 • Консултация
 • Реална гаранция и замяна на продукт при проблем
 • Най-новите и иновативни ЛЕД решения за автомобили
 • Конкурентни цени