Menu
Koшница

За нас

     Като експерт по Лед крушките, LEDsvetlini.com винаги отговаря на стандартите за качество. Ние стриктно тестваме качеството, без никакви компромиси и оптимални нива на светлинна мощност, дори и в най-суровите метеорологични условия. Това гарантира, че нашите лед крушки са значително по-ярки и осигуряват безопасност на пътя, без да заслепяват насрешния трафик.

        Добрата видимост е най-важният критерий за безопасност на пътя. Ние предлагаме LED крушки за подмяна за всякакви видове превозни средства - автомобили, джипове или камиони и богат избор от аксесоари за LED осветление като LED фарове, LED дневни светлини, LED мигачи и LED фарове за мъгла и др.

        Всичко започна, когато бяхме зад волана. За нас особено вълнуващо беше нощното каране,  но не и докато се появиха първите коли с фабрични ЛЕД крушки и фарове. Бяхме потресени от разликата на фаровете и искахме нещо да променим.

        Започнахме нашата дейсност през 2017 г. в гр София.  С подкрепата и лоялността на клиентите ни, успяхме да разширим продуктовата си гама и да предложим още по-иновативни лед крушки за вашите коли.  LEDsvetlini.com е специализирана в директното заместване на вашите фабрични крушки с наши лед крушки с висока производителност и качество, които не заслепяват насрещния трафик и имат правилна форма на фокуса.  Нашата мисия е да променим начина, по който хората възприемат осветлението и безопасността, докато карат колите си. Нашето обещание е да предоставим клиентска удовлетвореност с висококачествени лед крушки. Вярваме, че   по-добрата видимост на пътя ще ви осигури по-безопасно и сигурно шофиране.


LEDsvetlini.... за по-светло бъдеще!

Лаксер ООД
София, 1700
ул. Чавдар Мутафов 67
А
МОЛ: Дениз Веизов
204579792

Телефон за връзка: 0883 59 9898